jmorsing.blogg.se

Årets sista

Publicerad 2014-12-31 09:11:03 i Everyday, Fitness & health,

Min morgon började med en celsius till frukosten och nu ska jag snart bege mig ut i skogen för en lång PW med mamma, sista träningspasset för i år. Jag längtar faktiskt till min nya matplanering börjar, nu efter två veckor med dålig mat och framförallt mycket mat! Nya mål är uppsatta gällande både träningen och maten. Jag är redo för det nya året helt enkelt. Gott nytt år på er! 
 

Chiapudding

Publicerad 2014-12-30 10:38:00 i Everyday, Fitness & health, Food,

Mitt mellis efter ben och mage på gymmet, blev ett långt pass på två timmar med lillebror. Det blev en massa squat-variationer och svettades som bara den. Uppvärmning med 10 minuter på stepmaskinen, squats (breda, smala normala) med tio kilo, squats i smithmaskinen, utfallsgång, sumo squats, baksida maskin, vadpress, jump squats och en sista burnout på löpbandet i högsta lutning i fem minuter är benövningarna jag gjorde idag. Nu blir det en stor chiapudding med hallon på toppen, perfekt start på dagen.

Blueberry smoothie

Publicerad 2014-12-29 17:35:00 i Everyday, Fitness & health, Food,

Efter en sex km powerwalk i skogen gjorde jag en smoothie med blåbär, chiafrön och mandelmjölk. Gör mig redo, för om en vecka börjar min nya matplanering som inleds med två veckors detox uppdelat i tre faser. Nu under julen har det blivit några gympass och hoppas kunna få till minst tre till innan planet tar mig norrut hem igen. 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela